Spar tusindvis af kroner hvert år med en Panasonic luftvarmepumpe

Med en luftluftsvarmepumpe fra Panasonic kan du gøre store besparelser, da investeringsomkostningerne er meget lave i forhold til, hvor meget penge og energi du sparer. En luftvarmepumpe ses først og fremmest som et supplement til din nuværende opvarmning og interagerer med dem og sikrer, at de ikke kræver samme energiforbrug. Ud over de store besparelser bidrager vores varmepumper også til et bedre indeklima med sine avancerede luftrensningssystemer. For at beregne de nøjagtige besparelser skal du have en planløsning og en geografisk placering i tankerne, men normalt ses en reduktion på 30-50% af de årlige energikostnader. For gennemsnitlige husstande i Sverige kan der spares op til 10.000 kr. Om året.

Så arbejder en luft-luft varmepumpe

En luftvarmepumpe eller luftluftvarmepumpe, som den også kaldes, består af en udendørs del og en eller flere indendørs dele. Udendørssektionen tager varme fra luften udendørs og overfører det til indendørssektionen, som derefter fordeler luften i hjemmet ved hjælp af en ventilator. Det er ikke muligt at opvarme ledningsvand eller radiatorvand med en luftluftvarmepumpe.

At overveje, når man køber en luftvarmepumpe

Før du bestemmer hvilken varmepumpe du køber, spørg dig selv følgende spørgsmål: Hvor skal luftvarmepumpen bruges? I villaen, sommerhus eller bondegård? Den første ting at huske på når du vælger varmepumpe er: størrelsen af ​​huset og grundplanen. I nedenstående link finder du tips og råd om, hvad du skal overveje, inden du vælger at købe en luftvarmepumpe.

Panasonic VZ9SKE – HEATCHARGE

Panasonic VZ9SKE tager varmepumpeteknologi til et helt nyt niveau. Modellen har den højeste energiklasse A +++ og giver maksimal komfort og energibesparelse. Panasonic VZ9SKE er testet ned til -35 grader i et uafhængigt testlaboratorium for at sikre, at det kan modstå ekstreme temperaturer.

Pansonic LZ25TKE – Exchange Model – NEW

LZ modellerne er effektive og pålidelige selv ved udendørs temperaturer så lave som -35 grader. Takket være det tankevækkende design med kun 249 mm i højden, er LZ perfekt som erstatningspumpe af gamle Panasonic varmepumper.

Panasonic NZ25TKE / NZ9SKE – ETHEREA – NY

Panasonic NZ25TKE og NZ9SKE er perfekte som erstatningspumpe til din gamle luftluftvarmepumpe. Dens design og dimensioner er skræddersyet til at forenkle udskiftningen af ​​en ældre Panasonic-model.

En luftvarmepumpe fungerer ligesom et køleskab, der er fastgjort med den modsatte effekt. I køleskab flyttes al varme udad, mens en luftvarmepumpe opvarmer varme i luften og fordeler den i husets forskellige rum. For at få et bedre indblik i, hvordan en luftvarmepumpe fungerer, forklarer vi nedenfor, hvilke komponenter det indeholder, der gør det muligt at opvarme et hus med udendørs luft.

En luft / luft varmepumpe består af fire dele, som er en fordamper, en kompressor, en kondensator og en ekspansionsventil.

Vaporizer: I fordamperen overføres den varme, der opbevares i luften til kølemidlet, til gasen i luftvarmepumpen. Gassen transporterer derefter varmen fra fordamperen til kondensatoren. Ved hjælp af en ekspansionsventil sænkes trykket i fordamperen, hvilket får gassen til at koge og fordampe. Nu sendes gasen til kompressoren.

Kompressoren: Kompressoren er den eneste komponent i en luftvarmepumpe, der har brug for elektricitet, og kompressoren komprimerer gassen, hvilket får temperaturen til at stige. Derefter transporteres gassen til kondensatoren.

Kondensator: I kondensatoren kondenseres gassen til væske, og på dette stadium leveres varmen, der opvarmer vores hus.

Udvidelsesventil: Efter at gasen er blevet flydende, passerer den gennem ekspansionsventilen og derefter fordamperen. Når gassen når fordamperen, starter hele processen, og som følge heraf producerer luftvarmepumpen konstant varme til husstanden.

Tips, hvis du bruger eller overvejer at købe en luft varmepumpe
Det er vigtigt at sikre, at termostaterne fungerer, og at husets nuværende varmesystem er korrekt justeret. Den indre del af luftvarmepumpen skal placeres så centralt som muligt, så varmen kan spredes i hele huset.
Man kan forvente, at rummene længst væk fra varmepumpens inderside vil have en lidt lavere afkoblingstemperatur på 1-2 ° C
For at kompensere værelserne længst fra luftvarmepumpen skal de eksisterende elementer i huset være tændt
Når det er varmeste om sommeren, kan du bruge din luft / luft varmepumpe som aircondition og simpelthen sænke temperaturen derhjemme
Det er vigtigt, at alle døre i hjemmet er åbne, så luften kan cirkulere frit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *